DeutschDanskSvenskaDeutsch
Kontakt os gerne på:
Tlf. + 45 56 96 50 03 

 

 

 

Blomstertur til Holland 20 april til 24 april 2017

Afrejse d. 20/4 kl. 6,30 fra Rønne.

Hjemkomst 24/4 kl. 19,50 til Rønne.

1 dag: kl. 6,30 sejler vi fra Rønne til Ystad, morgenmad ombord. Videre gennem Sverige, over Øresundsbroen til Rødby, hvor vi tager færgen til Puttgarden. Herfra kører vi til Bremen, hvor vi overnatter på Hotel Tryp by Wyndham.

2 dag: Efter morgenmad fortsætter vi turen til Holland. Vi besøger Paladset Het Loo, et over 300 år gammelt Palads, beliggende i udkanten af Apeldoorn. Siden 1984 har dette tidligere kongelige palads været åbent for offentligheden, efter en gennemgribende restaurering. De smukke dekorerede værelser giver et indblik i tre århundreders beboelse af den kongelige familie. Mens de rekonstruerede haver indånder atmosfæren af det 17. århundrede. På grund af sin fantastiske beliggenhed er det et af Hollands smukkeste naturreservater, et besøg på slottet har sin charme i hver sin sæson. Herfra køres til byen Ede, hvor vi de næste 2 nætter skal bo på Hotel De Passberg. Ede er en by i det centrale Holland, med et indbyggertal på cirka 107.000. Byen ligger i provinsen Gelderland.

3 dag: I dag går turen til Blomsterparken Keukenhoff. Der er mere end 7 millioner blomster i flor dette forår, med i alt 800 sorter af tulipaner. En unik og uforglemmelig oplevelse. Udover den rummelige 32 hektar blomsterpark kan du nyde de inspirerende haver og unikke kunstværker. Gå ikke glip af Tulpomania udstilling i Juliana Pavillon. Endvidere kan opleves det årlige blomsteroptog, som kommer forbi Keukenhoff ca. kl. 15,00. Her vil passere store og små vogne smukt pyntet med bl.a. dukker lavet af blomster, jonglører, dansere og orkestre. Et smukt syn for blomster elskere.

4 dag: efter morgenmad forlader vi hotellet og kører til det store Orkide Gartneri i Luttelgeest. Herfra kører vi til Bremen, hvor vi igen overnatter på Hotel Tryp by Wyndham.

5 dag: efter morgenmad starter vi sidste etape hjem, vi kører til Puttgarden, hvor vi tager færgen til Rødby. Videre over Øresundsbroen til Ystad, hvor vi tager Færgen til Rønne kl. 18,30, aftensmad ombord. Kl. 19,50 er vi i Rønne efter en smuk tur i blomsternes tegn.

Prisen for turen udgør 4.990,00 pr. pers. i dobbeltværelse.

Tillæg for eneværelse udgør 550,00 pr. pers.

I prisen indgår følgende: Bus, opsamling på centrale steder udenfor Rønne, Færgen Rønne til Ystad t/r med morgenmad på udrejse og aftensmad på hjemrejse, Scandlines Rødby til Puttgarden t/r samt ophold med halvpension. Endvidere indgår entreer til Paladset Het Loo, Keukenhoff og Orkidegartneriet.

Bemærk der indgår ikke frokoster i prisen.

Tilmelding til turen på tlf. 56 96 50 03 eller på mail jan-ole@hasleturisttrafik.dk

Senest tilmelding er d. 1 marts

Vi gør opmærksom på at turen må aflyses ved for få tilmeldinger.

HUSK: PAS, EURO, DET BLÅ SYGESIKRINGSBEVIS SAMT NØDVENDIG MEDICIN. UNDERSØG GERNE OM JERES INDBO FORSIKRING DÆKKER REJSE- OG AFBESTILLINGSFORSIKRING.

Afbestillingsbetingselser:

Ved afbestilling senere end 14 dage, men mere end 24 timer før afrejse, refunderes 50 % af rejsens pris.

Ved afbestilling senere end 24 timer før afrejse, mister de retten til enhver form for refusion.

20-april-Program-Holland.pdf

Download:20 april program Holland
pdf, 456.7K, 01/11/17, 55 downloads